Pozdrav svima !
Posto se blizi bozic i nova godinica

imam namjeru uzeti novo racunalo . Racunalo bi koristio najvise za igranje . E sada bih zamolio za vase komentare - jel je dobro sto uzimam ? jel treba sto zamjeniti ? ili ... ?
Ovo sam si htio uzeti :
Procesor - Intel Core 2 Duo E6750 - oko 1200 kuna
Hladnjak za procesor - Thermaltake CL-P0323, Sonic Tower rev.2,AlCu, pas.hladnjak + ventilator na njega 120mm - oko 300 kuna
Maticna - Gigabyte P35-DQ6 (1350 kuna) ili Abit IP35 Pro (1450 kuna) ... no neznam jel bi ovako masivni hladnjak stao na bilo koju od ove dvije ... jer zelim kloknuti svoj proc ... imate vi mozda kakvu preporuku ?!?!?!
Memorija - E sada za memoriju sam jos neodlucan ... htio bi uzeti DDR2 4GB sa 800Mhz ... no neznam koju ... najmanje me izade da uzmem od Kingmax za 170 kuna i da stavim pasivno hladnjenje .
No koliko je to uopce dobro neznam ... ili da uzmem Corsair . Tu bi trebao vasu pomoc .
Napajanje - CORSAIR 550W, VX Series CMPSU-550VXEU, 12cm vent., ATX2 ver 2.2 ... da li je to uopce dovoljno za ovu moju konfig ? - oko 650 kuna
Graficka - Imam za sada 7600GT sa 256MB ... a imam namjeru si uzeti neku od 8800 ... no to sam mislio uzimati zadnje ... jer zelim da jos malo padne cijena tih grafulja ... koliko je to pametno ????
Hard disk - Imam maxtor od 320GB sa 16MB Cache i to mi je za sada dovoljno ako budem htio cu si uzeti novi ili imate vi kakvu preporuku za neki bolji !?!?!
Eto to bi bilo sve ... dobro dosli su bilo kakvi komentari koji bi mi pomogli i preporuke .
Hvala svima !