View Single Post
Staro 22.11.2007., 18:12   #1488
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Lacy, ne znam da li si radio ovo, no meni Acronis Disk direcotr suite pod vsitom jedniostavno neće spojiti dvije particije.
Samo sam jednom to radio od kada imam Vistu i to sa njenim Disk Managementom. Naravno nije baš nešto, ali je poslužio. Nisam mijenjao veličinu sistemske particije, već neke sa podacima. Vjerojatno imaš problem upravo zbog toga što je sistemska. Zar Acronis ne podržava bootanje sa nekim svojim "OS-om"? Ja ga koristim za image i to neki prastari boot CD.

Citiraj:
Autor Di@blo Pregled postova
Konfa:

Imam amd 4200+(330x8.5=2.8 ghz), 2x1gb memorije, x1900xtx grafu, ploca je abit an8 ultraV
Sad će se to svima urezati u pamćenje Što bi Čiko rekao "Karamba, zar je tako teško ispuniti Moj komp?"
Imamo sličnu konfiguraciju, pa iz mojih postova (barem prije ovog) možeš otprilike zaključiti što bi dobio.

Citiraj:
Autor Di@blo Pregled postova
Software:

ACDSee za slike, office, macromedia studio, internet, filmovi (bsplayer(divx),power DVD (dvd-filmovi), Imam za ripanje mjuze cd extractor, everest, deamon tools, nero, riva tuner.

To je u globalu po potrebi koristim kaj treba ali nemam komp zatrpan sa svim i svacim, uglavnom par korisnih programa i deri igre , prepostavljam da bi mogao imati problema jedino s dlink wireles modem
Sve što si nabrojao radi, igre možda nešto slabije ali i to se popravlja. U svakom slučaju ako ćeš probati, onda x64. Neka se i taj dio A64 malo iskoristi. Sad mi se ne da tražiti kakav je to wireless modem, treba drivere? Pogledaj ima li ih za Vistu.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote