Citiraj:
Autor LorD ClockaN
Zato i imam ful sistem akrapovica na motoru  zbog njegove muzike...
Auto stvarno dobije šut i promjeni zvuk od 5500 do 7200 kad se pali limitator.
nešto gledam uradit gljivu od K&Na i to će mu duplo dignut zvuk od 4500 na gore i stavit mu Unichip i sa ta 2 moda će imati (govorim po tuđim iskustvima) 235 konja mjereno na stolu u nekoj tunerskoj radioni u ZGu...
Gljiva pada ubrzo, a čip čim stignem do zga, e onda će to biti to...
|
ajde lorde molim te napravi si CAI!sa gljivo toliko nećeš postić a za CAI sumnjam da ćeš nać oriđinl od K&N-a za accordicu...pokušaj nekog nać da savija inoks,iako koliko se pričalo an crotunersima to je dost teško..
auto je lijep i mašina je dobra ali ja imam neku nevoljkost prema rednim 4erotaktalima :/ ....da je bar redni 6 il v6,ono znam da nisu to loši motori po defoltu al neznam...glup sam

...za mene su rotacioni motori savršentvo..ne gledajući na sitne stvari tipa potršnju i njihov problem sa tlakom i tak...mislim mogućnost izvlačenja preko soma konja iz 2 rotor motora 1.3 litrenog...strašno...a još 20b 3 rotor il sklepani scootov 4rotor uff
slušaj za pare bolji aute se mogao nabavit iz njeme...rx 7 icu imaš za 9 milja eura...ali frke pri uvozu,PDV i tako...
nego od elektronike jedino znam da su dost dorri AEM,ali njih ćeš teško u našoj maloj Hrvatskoj nać...pogledaj si usput denso irridium svječice,kojih su 100 kn a vrlo su kvalitetne,kupi si CPL(ceramic power liquid) u Os znam da ima u AutoSoundu a dalje neznam...
možda si pogledaj za daljnje poslove neokog polovnog turbaka,ali to su velike prerade na motoru...
al sve u svemu dobar spoj limuzine/jurilice...iako znam boljeg švabu

VW Bora V6 4Motion