View Single Post
Staro 20.11.2007., 19:24   #69
Cali
H2TB
Moj komp

Cali's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
stvarno neznam šta svi cijepidlačite i napadate evilmastera? ako se nečim ne slažete, to nije razlog da pljujete po čovjeku, i da sve poserete do daske...

to je nevjerojatno sa informatičarima, svatko zna najbolje, a svi znaju različito... slično kao kad dođeš kod automehaničara i pitaš nešto, pa umjesto da ti odgovori, on ti se smije kako si glup i kako glupo pitanje postavljaš...

ove tablice poslužit će nekome tko nema vremena cijele dane čitat o alu-ima, rop-ovima, stream procesorima i sličnim stvarima, nego želi kupit karticu, a nema o tome pojma.

ako želi odsjaj lišća u prozorima (čitaj iq) kupit će 38x0, ako želi veći fps kupit će 8800gt.... simple as that...

boli nekog što je nvidia frizirala drivere, ionako će instalirat jedne drivere i imat ih instalirane koliko i same windose...

mi koji tu dolazimo na ovaj forum predstavljamo manjinu, nemojte mislit da većina ljudi toliko razbija mozak oko hardwarea...

@ segregator

tvoj zadnji post je najbolji primjer cijepidlačenja, te posta koji je sam sebi svrha. samo da je kontra, a nema veze s stvarnošću niti s ičim... nhf, ništa osobno, ali ne mogu da ne komentiram.
Cali je offline   Reply With Quote