Pretpostavljam da ti ova kombinacija ne igra opciju
PSU: Antec Phantom 500W (ima ventilator, al pocne radit samo kod velikih opterecenja, dakle necujno) - cca 1000kn
CPU cooler: thermaltake sonic tower - 300-tinjak kn
GPU cooler: zalman vnf 100 - 200kn
HDD: neki ssd, vidio sam da toshibe dolaze s 64gb modelima, pa se vjerojatno u linei moze narucit i samo disk, ali ovo bi moglo bit iznimno skupo (1000€)
sad sam procitao temu od pocetka i nije bilo bas dovoljno naglaseno da mora bit jako tiho, taj fortron je dosta tih, ali nije prvak svijeta. U svakom slucaju bi bilo bolje da si uzeo onog 520HX ili nesto takvo jace od potrebnog pa da drzi vent na minimumu odma na pocetku (neki seasonic 500+ nemodularni ili antec neo he itd. - doduse sva ta napajanja su made by seasonic

, ili onaj phantom s vrha price, malo skuplji al u potpunosti necujan). Dalje dobro bi bilo kad bi to sve upakovao u neko kuciste kojem je cilj smanjenje buke (tipa antec p180 i noviji ili nesto jeftinija alternativa Sonata II (koja jos i s napajanjem kakvim takvim dolazi) ili solo jos jeftiniji).
Razlika izmedu ona 3 procesora u diskontu je sto su od razlicitih dobavljaca, nist znacajno, uzmes najjeftinijeg!
Sto se tvog izbora kucista tice, chiefteci su dobri, solidno izradeni, al nisu tihi pa sad odluci.
grafu uzmes hd2600xt ddr3, puno je brza od tvoje, tako da ako je preglasna downclockas ju i smanjis brzinu vrtnje ventilatora na njoj i svi sretni, a imas jos uvjek vece performanse nego s ovom. S tim da imas razlicite modove za 2d i 3d, pa onda kad se netko igra nek buci slobodno, a kad se ne koristi onda nek je tiho. Pa imas najbolje od oba svijeta
ispricavam se sto je malo zbrda zdola, al pisao sam kak sam se sjetio da si o necemu pricao.
e da, komp za klince.. pa daj im kupi 19" monitor, ako je uopce skuplji a noviji modeli su u igri + onaj samsung je zbilja bezveze

i ploca za klince - Gigabyte 945GZM-S2 - 335kn u vemilu, a u diskontu 320. Kasnije ako bude trebalo nesto bolje se lako zamjeni, ova je jeftina.