Malo poduzi post...
Prije mjesec dana podigli su mi vezu na 2 mbita ovdje na Zametu (Rijeka), i od tad imam stalne probleme.
Veza non stop puca u poslijepodnevnim satima (oko 16-17h pa do 6 ujutro pocne pucat). Tjedan i pol sam se natjerivao s sluzbom da to srede, pa evo i redoslijed.
Prvo su mi poslali jednog servisera koji je vidio da su zice od stupa do moje kuce izgorene! od groma, u telefonu su se culi sumovi pri nevrijemenu, drugi dan su dosli i promjenili kabel od stupa do kuce, telefon se sredio, nema sumova ali ne i ADSL, i dalje puca (tad sam imao adsl modem neki 3xx DLINK). Nakon par dana javlja mi se serviser i kaze da me je prebacio na novu paricu, problemi i dalje.
Dolazi mi doma neki stariji serviser, s rukama na ledjima mi je pogledo modem i spliter, ja mu kazem da mozda instalacije su lose pa zato za***ava, on odmahuje glavom i daje mi novi DLINK 584T ruter i odlazi. Jos dva dana nakon toga (s novim ruterom) veza i dalje puca i onda se odjednom smiruje i postaje stabilna. Ajd ja sav sretan konacno nece pucat svake 2-3 minute..
2 tjedna nakon toga evo mene opet sa SZK (to je bilo u prosli petak), prijavljujem kvar tcomu i ujedno narucujem telefon i adsl od optime. Petak takodjer nisam imao 2 sata telefon, bez signala... U ponedjeljak dolazi serviser, prvo nesto prcka oko stupa, neko vrijeme bez telefona, kaze mi da ce pogledat jos na centrali i javit mi se. Javio mi se ****c a ne serviser... Jucer navecer opet prijavljujem kvar na ADSLu, pokusavam objasnit kretenu na telefonu da mi spusti brzinu na 1mbit, al mi govori da nemoze jer kao 2 mbita je minimum na koji moze on stavit, i da serviser mora izac na teren da bi to napravio?!?. Danas niko ne dolazi cijeli dan i maloprije sam isao zvat da vidim u cemu je stvar, kad mi lik kaze da mu na prijavi kvara pise da je problem rjesen a da je problem bio DOSTAJALOST ADSL MODEMA ?!??!?!! Pas mater pa novi ste mi dali prije 2 tjedna!!

Sad sam opet prijavio, ovaj put sam im da posalje ljude koji mjere instalacije u kucama, pa da vide dal je problem na stupu, na kutiji izvan kuce ili na zici u kuci ispred splitera... Ocekujte updejt sutra, ali tbh jedva cekam da optima posalje papire, nemam zivaca za ovakvo hebanje s debilima