Tema: vicevi
View Single Post
Staro 20.11.2007., 12:45   #176
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
neznam jel bilo.....

Dolazi Papa Benedikt u posjet Hrvatskoj i na aerodromu ga èeka šofer.
Utovare oni prtljagu, uðu u ogromni VOLVO sa zatamnjenim staklima, a Papa šapne šoferu:

- Slušajte prijatelju, u Vatikanu mi ne daju da vozim, ni po Europi, ni u Americi, ni igdje drugdje. A ja bih rado malo sjeo za volan, pogotovo tu kod vas gdje su lijepe nove ceste, pa ako nije problem...

Šofer se sablazni: te nemoguæe, te ostat æe bez posla, te pravilo službe.

Ali ga Papa opet zamoli, tutne mu zlatnu medaljicu i nešto eura i na koncu se nekako dogovore. Papa se prebaci za volan, a šofer, još u strahu, sjedne otraga.

Krenu oni, a Papa zaèas nagari na stotku, pa na stodvadeset, pa stopedeset, pa još brže. Na koncu ih presretne policijac na motoru i zaustavi uz rub ceste.

Papa spusti staklo, policajac pozdravi, pogleda kroz prozor i otrèi brzo do radio stanice na motociklu :

- Alo šefe, evo sam zaustavio jednog, vozio preko stopedeset, al ne znam šta da radim.

- Kako ne znaš, oderi!

- Ama, ne ide šefe, previsoka faca.

- Da nije gradonaèelnik?

- Ma, jok. Viši.

- Župan?

- Ma viši.

- Da nije ministar?

- Ma još viši!

- Pa nije valjda predsjednik?

- Ma još viši!

- Pa koji je onda!?

- Šefe - ja mislim da je to glavom Bog.

- Ma kako Bog?

- Pa ko bi drugi uzeo papu za šofera?

Uđe muškarac u omiljeni restoran i sjedne za svoj omiljeni stol.
Pogledom potraži konobara i slučajno ugleda prekrasnu djevojku za obližnjim stolom.
Ona je potpuno sama.
Muškarac pozove konobara i zamoli da ljepotici odnese butelju najboljeg Merlota, misleći ako prihvati bocu vina - njegova je.
Konobar odnese djevojci vino i prenese joj poruku:
“Ovo je od gospodina sa susjednog stola!"
Djevojka na tren pogleda u butelju, a onda uzme olovku i papir te napiše poruku kavaliru. Zamoli konobara da mu preda poruku.
Poruka je glasila:
“Onaj od koga bih prihvatila ovakvu butelju, morao bi imati Mercedes u garaži, milijun dolara na banci i 20 cm u hlačama."
Muškarac pročita poruku, nakratko razmisli te se odluči odgovoriti i napiše svoju poruku. Preda ju konobaru da odnese djevojci.
Poruka je glasila:
"Kad bih htio udovoljiti Vašim zahtjevima, morao bih prodati svoj Ferrari Modena 360, također i svoj BMW 850 SL, tako da mi u garaži ostane samo Mercedes 600 SEL. Morao bih također pokloniti dva milijuna dolara da mi ostane samo jedan od ona tri koja imam u banci.
Ali...
Ni za koga, pa niti za tako prelijepu damu kao što ste Vi, ne bih si odrezao 5 centimetara viška"

P.S. Vratite mi butelju!!!