View Single Post
Staro 20.11.2007., 12:21   #6
igx
Premium

Datum registracije: Mar 2002
Citiraj:
Autor erda Pregled postova
Kao što rekoh, ta razlika u procesoru mi ne igra ulogu ali 1GB memorije više mi je puno važnije za stabilniji rad. Kakva je razlika između matiranog i sjajnog ekrana ? Da, to s OS-om znam, u principu mi je svejedno, neka se zena nauci raditi na Visti, ako ne instalirati cu XP
Da li preporučate nešto drugo ?Gledam primamljive ponude tipa: HP C6715S http://www.konikom.hr/04_informatikam.html pa sad više ne znam da li ići na tako nešto ili na nešto provjereno i s jakim brandom i za to dati 1000 kn ili više ?
matirani ekran je ugodniji za rad jer nema odbljeska, no zato nema tako sjajne i "žive" boje kao sjajni.

Recimo isto kao na televizoru, preko dana ti se često pojavi odbljesak od prozora ili lampe pa se moraš namještati da ti više ne smeta i da možeš dalje gledati.

Meni osobno sjajni ekrani nikako ne leže jer me taj odbljesak živcira.

ovaj HP koji si naveo je "S" verzija koja dolazi samo sa 2USB-a i PCMCIA. Ostalo ništa nema od dodataka i priključaka. To je potpuno druga klasa u usporedbi sa gore navedenim Thinkpad R61

ako več gledaš nešto jeftinija računala kučne serije onda pogledaj ovo dolje, iako bi ja na prvo mjesto stavio malo skuplji thinkpad

U ve-milu
IBM/Lenovo N200 TY2BJCR2 - 4599kn
igx je offline   Reply With Quote