Citiraj:
Autor McG
Niti ga trebaš videti. Ko bu htel kupiti HD 3870 - kupil bude, ko bu htel 8800GT - kupil bude nju. I živo bude se tomu nekom fućkalo dal ti doma imaš tolki broj FPSa ili dal ja imam vjerniju žutu boju dok učitavam oskudno odjevenu Alessandru Ambrosio na prošlotjednoj Victoria's Secret reviji. AMD ima skoro pol milijuna HD 3800 kartica, nVidia nema ni 100.000 komada. Taman da je HD 3800 serija tolko u qrcu kak se to svi nadaju, svakak se bude prodala. Uostalom obje firme bude prodale sve kaj imaju na lageru, neovisno o tome kaj ovdašnja populacija misli o njihovim proizvodima.
|
Pa zar i ti?
Anyway, Gilbert5, netko tko će uspjaeti navući buđet do nekih 1500 kn što bi trebao kupit za te novce, 8600 GTS? Vjerojatno si mislio na 3870 kad si rekao da ne vidiš obj. raz. bla bla pored 8800GT. Ali svejedno, tko ima 1500 kn mislim da je onaj powercolor 3850 sa zerothermom i 512 MB best buy, a za cca 1800 kn ćemo još vidjeti, ali mislim da je stvar tko koju više voli (ja npr. Alessandru A. i Ati, a ti možda Adrianu L. i nvidiu

)