View Single Post
Staro 19.11.2007., 21:32   #41
EvilM@ster
Ev1LMa5ter
Moj komp

EvilM@ster's Avatar

Datum registracije: May 2006
@SRV

Slazem se s tobom, ali 8800GT nije konkurencija HD3850 nego HD3870, a razlika u njohovoj cjeni je ista kao i u performansama... nVidia bi ATi-evom HD3850 trebala konkurirati sa 8800GT sa 256MB koji se pokazao prema prvim testovima sporiji par % od verzije sa 512MB.... ali posto se te cetri kartice nemogu jos uvjek nabaviti kod nas (8800GT moze ali tesko) i posto se jos neznaju finalne cjene najbolje je pricekati drugi mjesec pa vidjeti kakvo je stanje stvari...

Sto se tice kvalitete slike vidim da je svima zapelo za oko ovo sr*anje sa nvidia driverima za crysis, naravno da ne odobravam njihov postupak, ali sa novom revizijom drivera to je rijeseno, a vlasnik grafe sam odlucuje kakve ce grafe imati, po meni ovo i nije neki problem zbog kojega bih ATi-u trebao dati prednost.... nekada sam koristio Radeon 8500, i svi oni koji su ga imali znaju kakve je probleme imao sa driverima, ali to ne znaci da cu u buducnosti prestati kupovati ATi grafe zbog toga, isto tako u zadnje vrijeme ima dosta muljaza od puno proizvodaca bilo kojega hardvera, pogledajte Samsung sa svojim panelima, Seagate sa svojim hardovima, ove starije gluposti da ne nabrajam.... Ali po meni je totalna glupost pisati izjave tipa serija 7 je toliko losija od atijeve x1xxx u IQ da jednostavno krvare oci ili A kad se sjetim originalnog radeona vs originalne geforce...kad smo lupali originalni UT, Hr_Sincro je izjavio kad je vidio sliku na radeonu "J... te, pa to nije ista igra" Dakle ovdje se nije govorilo o tim problematicnim driverima nego se stalno gura ta famozna kvaliteta slike kod ATi-a naspram nVidia-e, kao da je to neznam kako ocita stvar....

Mislim malo mi je glupo slusati ovako neutemeljene izjave...