Da malo odgovorim na postavljenja pitanja i napišem što ima novoga.
Gabre:
Update sam stavljao samo one koje mi se čine potrebnima. Ne koristim preglednik slika i nemam pojma da je požućivao. Irfan view jako dobro radi. Također ne koristim IE već FF. Nemam Creative karticu, digital out sam djelomično natjerao da radi (stereo radi, ostalo ne).
tpm4:
Prvo pročitaj pravila (već sam i ja postao umoran od ove rečenice, kako li je samo Toru i ekipi) da bi mogao postavljati pitanja. Meni x64 življe radi i na istoj sam već mjesecima. Pogotovo je preporučeno za 4GB RAM-a ako ga želiš u potpunosti koristiti. Neki programi će možda praviti probleme, ne rade 16 bitni, možda nešto niže performanse u nekim igrama, valjda bolje koristi te 64bitne procesore pa mi zbog toga radi življe/brže, bliska budućnost je 64 bitna a bilo je već i vrijeme...
Novosti:
Danas sam instalirao Windows Vista SP1 RC Preview v.658 (6001.17042.071107-1618). Već neko vrijeme sam bio na prehodnoj SP1 beti koja je dobro radila. Zanimljivo je da je ovaj drugi SP1 manji od prvoga i to značajno 871,2MB u odnosu na 1778,9MB! Da bi instalirali ovaj drugi prvi je potrebno deinstalirati.
Jučer sam čisto iz znatiželje probao Mz Vista Force i ostao ugodno iznenađen! Zaista se brže restarta, boota, radi... Pokušajte besplatan je.