View Single Post
Staro 18.11.2007., 13:34   #100
Solberg
Premium
Moj komp

Solberg's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Bok svima, ja bih samo htio dodati da sam danas kupio philips 220ws, o kojem je uz ovaj 20" bilo rijeci.... i jako sam odusevljen s njime.... spojen je preko DVI-a, tak da ne znam kak je kad se analogno spoji (nisam ni probao)... gledao sam dosta monitora u zadnje vrijeme, frend mi ima samsunga 226bw i mogu reci da je kod ovog monitora, za razliku od samsunga, vidljivi kut zbilja fascinantan obzirom da se radi o TN matrici, gotovo da zabrijes da nije TN matrica.... tak ta u klasi od 22" zbilja nisam vidio takav prikaz, ali ne iskljucujem moju subjektivnost, jer se veselim ko malo dijete..... tako da u ovom cijenovnom rangu je apsolutna preporuka, mozda i vise, ali ne mogu suditi o Dellu i drugima skupljim monitorima, kada sam ih samo vidio na policama, a nisam imao priliku raditi na njima... napomenuo bih i to da sam kod takvih stvari zbilja picajzlast, tako da ne bi bilo da su mi svi monitori super.

P.S. Puno hvala Gabreu i ostalima koji su podijelili sa nama iskustva sa ovim monitorom, jer je zbilja bilo od pomoci u odabiru pravog modela
Solberg je offline   Reply With Quote