Citiraj:
Originally posted by ßellerophon
nova kamera sony trv-33e
dakle sto mene muci - spojim je na kompic da prebacim sto sam snimio sa kamere koja ima oko 60minuta - koristio sam sony imagemixer 1.5 i kliknem da se prebaci...
nakon 20 minuta dobio sam file od 450Mb dug 12minuta velicine 320 x 240 u nekom cudnom mpegu???? (to recimo da sam pretpostavio da se prebacio prvi segment sto je sniman u komadu?) -i tako poludia sam... kvaliteta je horor a na kameri je izgledalo super... - a na TV fenomenalna slika jedino malo zvuk slab...
sad jeli stvar u ovom mpeg formatu i jel ja mogu neki drugi bolji software nabavit? :confused:
|
dobil si .m2v[/I] (mpeg layer za DVD authoring programe). makni imagemixer i uzmi nekaj normalno.shareware iz nekih časopisa samo da prebaciš signal.koristi samo CINCH VIDEO/AUDIO OUT.grafička ili capture kartica ti sigurno ne podržava firewire, tj. "jači "prijenos podataka zato je program sam napravio resize na njemu prihvatljivu brzinu.Fajl od 12 minuta i ima 450 Mb i to je O.K. Stvarna rezolucija ti po toj veličini i je 720x576 ( zato i je slika na TV-u "mrak") pri 24.9 fps.Pinnacle,Ulead,My DVD,...potraži malo po časopisima.uzmi preset MPEG 2,720x576,7.000kBps (to je dost za DVD).Fini rendering napravi u TMPGNC-u.Mrak program makar malo zbunjujuć,al buš se snašao...eto