View Single Post
Staro 18.11.2007., 12:28   #1021
tomifish2002
Honda Prelude 2.0i driver

tomifish2002's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
hehehe aj pročitaj opet moj post. kao što sam rekao i drugi su operateri imali problema što sam se imao priliku uvjeriti svojim očima. u zadnjih mjesec-dva se NADOGRAĐUJE KOMPLETAN INTERNET BACKBONE zato jer t-scum nema kapaciteta za povečanje brzina kao što su mislili i još mnogima nisu povisili brzine. uz to t-com uskoro planira ponuditi max tv u hd-u(bojim se i pomisliti koliko će to opteretiti mrežu). prema tome mislim da nisi u pravu što se osječaš oštečeno zato jer je link bio u banani 5 dana u 6 mjeseci.hebiga , događaju se velike nadogradnje sustava zato da bi sutra i tebi i meni bilo ugodnije surfati a ne zato kaj su u amisu budale koje su namjerno sjekirom razbile centralu sam da tebe zeznu. tak da reci kaj želiš ali ja i dalje iz iskustva znam da amisu plačam super cijenu (ne samo dsl već i telefon), na dslamu mi nije pušteno onak đilberski bandwidth ko na tcomu i pingovi skoro duplo manji. prema tome ako si ti pronašao kojeg savršenog bezgrešnog opetera koji je najbolji baš u svemu onda slobodno podijeli s nama. radu ću skupa s tobom prijeći.

tomifish2002 je offline   Reply With Quote