Samo da se uključm, po meni toms wannabe hardware site treba izbjegavati. Imam svoje razloge.
Da li u bilo kojem testu imas i kvalitetu slike? Verziju drivera? Datum kada je kartica testirana? Jedino X-bit Labs (koliko ja znam) se sjetio istestirati kartice uzevsi u obzir kvalitetu slike. Ispalo je da NVidia salje defaultne drivre s puno losijom kvalitetom slike te da ispitivati brzinu kartice na defaultnim postavkama drivera je pogresno.
Kada se izjednaci kvalitea slike na "driver razini" izmedju ATI-a i NVidije dolazi se do zanimljivih rezulatata.
Zadnji potez NVidije da ubaci defektne drivere za poboljsanje FPS-ova, konkretno u Crysisu je stvarno pljuska svakon NVidijinom kupcu ( bez obzira dal ce ekipa to zamijetiti il ne)
Inace nisam NVidijin niti ATI fan ali kad dodje do vremena kada razmisljam o kupnjni nove kartice stvrano gledam svaki detalj i dosad se ATI (sada AMD) pokazao iskreniji od NVideje tj. testovi ATI kartica pokazuju puno bolje stvarno stanje performansi u odnosu na kvalitetu slike negi NVidija, NHF, a stranice kao toms hardware su za izbjegavati za iole suvislu raspravu o karticama.
IMHO