View Single Post
Staro 17.11.2007., 22:17   #1019
tomifish2002
Honda Prelude 2.0i driver

tomifish2002's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Korektna po cemu? Rusi se svakih par dana bar na sat vremena. Prvo su rekli u helpdesku da je u promo razdoblju free za oba broja u meduvremenu su promjenili opce ugovore i promjenili pricu, vrlo korektno. A i nije neograniceno nego je ograniceno na 3000 minuta tako da se nisu nesto isprsili da mi ovdje mozemo govoriti o nekom velikom neogranicenom telefoniranju.

Imam ja grandstream voip adapter ali koliko vidim sifra je zahashana? Mene bi vise zanimala admin sifra da napokon rjesim neke stvari sto su krivo konfiguirane. A koliko vidim pod sekcijom [ mlpuser.ini ] je isto zahashana.
daj se malo informiraj. nema samo amis tehničkih problema već i drugi i sve je počelo kad je t-com počeo dizati brzine,znači,nisi u pravu. ja pratim 2u1 uslugu od prvog dana i nikad mi nitko od njih nije rekao ili sam igdje pročitao da bsplatni razgovori idu i na dodatne linije. opet nisi u pravu.i treći put nisi u pravu kad kažeš da 3000 (tri tisuće!!!) minuta nije baš neko veliko telefoniranje......hahahahahahaha jes lud fakat ,onda idi na tcom

tomifish2002 je offline   Reply With Quote