View Single Post
Staro 17.11.2007., 20:21   #8
panaso
Premium
Moj komp

panaso's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Caneo Pregled postova
onda neću štedit na grafulji i cpu . al ne kužim što je tako zahtjevno u autocadu što se tiče grafike, kad je tamo crna podloga i bijele ravne crte??
nije ništa zahtjevno nego grafička kartica je optimizirana za rad sa cad aplikacijama
je li razumješ,nema dugog čekanja na otvaranje projekata,nema trzanja pogotovo kada zumiraš objekte na kojim radiš
Ja na primjer radim landscape gdje se mogu nači i miljoni podataka na primjer el,mreža,voda,biljke,beton,zgrada,cesta itd i fajlovi se mogu popet na 100 mb
triba proračunat sjene,kut sunca,buku itd
i non stop zumiram objekte da vidim kako to izgleda u gro planu.
Meni osobno prvo sljedeće ču kupit projektor ili plazmu od 1-2 metra i normalno da če ostat i radni monitor.
Pazi kad kupuješ i miš je veoma bitan ako radiš više od 4 sata dnevno da nebi ostao bez ruke.

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Za Autocad ti je dosta bilo kaj na čemu se vrti i Paint, a ti ako misliš ići putem marketinga onda si sam kriv za uludo potrošene novce.
1, 2, 3 ...imaš još sličnih tema, pa si daj truda i baci pogled. Ako ti se ne da, trk u dućan po Q i G80.
Ne triba on trk u dučan ako radi komercijalno to mu i tako plača država platio hardware ili dao novac poreznoj ista stvar. samo u prvoj verziji ima bolji hardware

Zadnje izmijenjeno od: McG. 17.11.2007. u 20:44.
panaso je offline   Reply With Quote