Tema: PayPal
View Single Post
Staro 17.11.2007., 19:54   #220
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
evo ovak, posto sam poceo radit preko student servisa, otvorio sam žiro račun u PBZ-u, te studentski paket u kojem sam dobio tekući račun i American

žiro račun - Visa Business Electron
tekući račun - Maestro i American Express Start Card za studente

reko, kad imam tolko kartica valjda ce jedna od njih proći na PayPalu

uzmem prvo American, ukucam sve, kaze nesto u stilu da je zabranjeno od strane banke, onda sam isao procitati uvjete korištenja i gle stvarno, pise da se moze koristiti samo u RH

dobro, ćopim Maestro, za njega mi veli da sam krivo nes ukucao... dobro to je bilo očekivano, jer to u biti i nema na onom popisu, al reko da probam na MasterCard

niš, uzmem Visu i sve je prošlo ok, samo me zanima kak budu oni meni naplačivali sa žiro računa ako nemaju PIN od te moje kartice?

malo OT: i još nešto, jel neko koristi PBZ Internet Bankarstvo (PBZ365@NET)?
zanima me jel mogu ja pomoću toga prebacivati pare sa žirca na tekući i obrnuto? i kolko se plaća taj PBZ365@NET?

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote