View Single Post
Staro 17.11.2007., 19:46   #16
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor EvilM@ster Pregled postova
isto tako ako imate koji "pouzdaniji" izvor mogu i sa njihove stranice napraviti usporednu tablicu
Imal neko pouzdaniji izvor ili ne, postigel bude iste (slikom demonstrirane) reakcije kod (većine) ljudi koji gledaju dalje od naclockanih kartica, bodova u 3DMarku i sličica u sekundi...

Citiraj:
Autor EvilM@ster Pregled postova
isto tako primjetio sam da po ovome pljuju samo oni koji imaju ATi kartice u kompu
Ne znam za druge, ali ja pljujem po svemu (bilo to moje ili tuđe) kaj ne vredi te novce, po svemu kaj je isforsirano od strane moćnog marketinškog stroja, po svemu kaj je nametnuto drugima od strane onih koji su za prvi kompjuter dobili Core + G80, po svemu kaj je po mišljenju 99% vandala must-have bez obzira na cijenu i stvarnu isplativost tih komponenata. Da li sam zbog takvog pristupa i razmišljanja normalan - nisam. Da li me dira 5% - zaboli me.

Najdi nekoga ko ima obraza priznati direktno na forumu ili reći ti u facu da se zayebal s kupnjom toga i toga, da voli imati ono kaj imaju drugi mada zna da mu to ne treba, da preferira isključivo jednu firmu u dobru i u zlu i onda dalje moremo do mile volje komentirati tablice, grafove, potrošnju, plaćene recenzije i kaj god nam se nađe na putu.
McG je offline   Reply With Quote