View Single Post
Staro 17.11.2007., 16:38   #7
crusher
Premium
Moj komp

crusher's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
EvilMaster nemoj se uvrijedit ali gledanje samo odnos cijana/fps je totalno glupo. Zašto? Pa zato jer nevidijine kartice imaju lošiju sliku (pogotovo boje), 8800gt ima katastrofa sliku na tv out-u i ima posebne drivere na kojima je dokazano da "vara" odnosno gasi neke efekte u igrama da podigne broj fpsa(gt ima drugačije drivere od ostatka 8800serije). Također je neko na forumu napisao(dotični ima gts640mb i 8800gt) i kaže da je bez obzira na testove po netu gt puno bučnija nego gts pri 24/7 korištenju.2900xt je preglasna i previše struje troši. Po meni najisplativije investicije su gts kartice kod nvidije (jer su možda sporije od gt-a ali gt se brutalno grije+loše hlađenje+nerealne performanse zahvaljujući driverima, dok gts daje izvrsne perormase sobzirom na cijenu), a ati s druge strane ima 3850 i 3870 i obje kartice su izvrsne pogotovo kad se uzme cijena. I na kraju malo sam gledao forume po vani i vidio sam da tip za iste pare kolko dođe gt kartica je kupio 3870 i posebni cooler (thermaltake) koji je držao karticu na 55stupnjava na load-u dok stok drži na 87... A da ne govorim da je dotični cooler potpuno nečujan... Tako da po meni za 2000kn nema bolje kombinacije od 3870 + cooler koji onda omogućava i oc na 840mhz+ za 24/7 korištenje kartice...
crusher je offline   Reply With Quote