Nemoze

, rekao sam gore da u takve rasprave necu ulaziti jer kao ni nitko od vas nisam vidio sve grafe u istim uvjetima rada da bih mogao reci koja ima bolju sliku... Ali mogu reci da sam vidio 7900GS i X1950Pro na istim monitorima u isto vrijeme na par razlicitih igri i nikakve razlike u kvaliteti prikaza nisam vidio (govorim ovdje o igrama) a onda se isto o takvim stvarima pricalo na veliko, e sad na vama je da odlucite dali u Crysisu zelite vidjeti razbijeno staklo na dzipu sa HD3870 ili par FPS-ova vise sa 8800GT
EDIT:
@Jelc
Dakle sve grafe su testirane na istom kompu, radi se o Core 2 Duo E6850 na 3GHz, 2GB DDR-3 800 na Windowsima XP Pro, za nVidia grafe su koristeni ForceWare 169.05 a za ATi Catalyst 8.43 (7.11 beta)....
Sto se tice trpanja u isti kos, pa ove nove grafe se mora usporediti sa necim da bi se vidjele njihove performanse, a gameri ce odluciti dali ce dati 1350kn za prosjek od 36FPS-a ili 2000kn za prosjek od 58FPS-a, dakle sa ovim grafom sam upravo zelio pokazati dali im se isplati platiti odredenu razliku u cjeni naspram razliku u performansama, tj dali ce za 30% vecu cjenu dobiti i 30% vece performanse.... nadam se da kuzis o cemu govorim....