View Single Post
Staro 16.11.2007., 22:48   #350
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ja sam u ponedjeljak odfuro svoj aoc monitor u ADM jer mi slika nije stimala na njemu.
Zovem jucer dal je mozda gotovo (iako sam sumnjao, al da provjerim), naravno nije.
E sad, ono sto me jako iznenadilo, jer su mi inace oni bili najbolji sto se tice svega, odnesem ja monitor do njih tam na ferenscicu, jedva naso prijevoz sa drugog kraja grada tam (nemam auto, niti starci), i sve 5, al sad mi tip reko kad sam nazvao nest u stilu: "Nece vam to biti jos najmanje 2 tjedna gotovo, najvjerojatnije 4 tjedna" (!!!!), i onda mi jos dobaci kao "to nas kolega na servisu nije niti trebao uzet, nego ste ga vi trebali odnijet u CAKOVEC u servis"
reko bi mu svasta da nije monitor vec kod njih, ali ili je netko lijen nosit to tamo, ili su me htjeli zaobic u sirokom luku.

I kad sam bio jos u ducanu, pitao covjeka u prodaji tamo, sto ce se dogoditi ako monitor nije moguce popraviti, pitam dal moze neka razlika u cijeni po zadnjoj iz cjenika, on meni onako bas otresito i bahato: "ne, popravit ce ga". Pito sam ga jos jednom, ako ne bude slucaj da poprave, nesto je opet reko u stilu "je da, al taj vam monitor sad vrijedi 300kn max, bla bla" na sto ja nisam vise htio gurat dalje...

Tu me smeta vise stvari:
1.) ako si prodavac, pa nikad se ne odnosis prema kupcu na taj nacin, bahato i otresito...
2.) cini mi se da svi stariji smatraju da ljudi mladi od njih (ja, npr.) nemaju pojma o nicemu, i to jako smeta...

Opcenito odnos trgovac (odnosno covjek koji radi u prodaji tamo) i kupac izgleda ne postoji, nego smo mi kao kupci neki olos svaki put kad donesemo nesto na servis... u mojim ocima jedan ogroman minus (---)

Pohvale idu (relativno) mladom covjeku iz servisa koji je cijelu papirologiju sredio brzo, i bio ULJUDAN sto ocito ovaj drugi nije znao...

malo poduzi post al eto...

cekam ishod, i dotle sam na ebenom 14" adi-ju iz pretpovijesti
cini se da cu prije dobiti 22" lcd nego natrag svoj aoc...