Da i ja velim koju o igri....
Bio sam jedan od onih skeptika koji su bili protiv modernih ratova. Zamislite ovaj engine i grafiku u WWII tematici....

Bojao sam se da će biti shit igra kad sam čuo da možeš pucati kroz zidove, najava pekova mi se uopče nije sviđala.
Igram SP i MP usporedo.
Pošto nemam vremena da odigram igru u 4-5 sati zbog obaveza meni SP ne izgleda prekratak ali znam da relativno je kratak – treba znati da se na igri radilo dvije godine a recimo EA koji je puno veči od IW-a napravio je puno krači MOH:A – sve je to relativno kod novih igara – vjerovatno bi im trebalo 4-5 godina da naprave SP igru duple ili veče dužine igranja...
Nego SP me je oduševio – super radnja, grafika, sve... I meni je dio u Černobilu najbolji.
MP – kako imam malo vremena – malo po malo otkrivam sve mogučnosti – za rankove ću trebat mjesece da ih napucam.
Svejedno mi se i MP sviđa – činjenica da postoji puno fora/pekova nije mi takav problem ali i to se može kontrolirati – isključivati/uključivati na serveru.
Malo po malo doći će i modovi.
Mape nisam još do kraja upoznao – ni one koje sam igrao pa o tome ne znam puno iako neke stvarno izgledaju premale. Ali doći će i custom mape pa udri brigu na veselje.
Zaključno – igra me nije razočarala makar ima nekih bugova koje će trebat popravit – vidim da su prvi več popravili – nadam se da će se takav suport nastaviti.
I jedan prigovor – kao veliki ljubitelj CTF-a zamjeram im što to nije krenulo sa igrom ali se nadam da će ispuniti obečenje da će ga napraviti i ubaciti...
939 AMD X2 3800+, giga rama, X1900XT – ništa klokano – na mediumu sve leti glatko sa 60-90 FPS-ova.
MM A.K.A 1oo1 NooB