Citiraj:
Autor Jelc
Ja vas ljudi ne kužim uopće.
Grafa se najavljuje već mjesecima, sve spec. su bile poznate davno prije a sad se svi iščuđavaju kaj grafa nije pomela pod sa GTS 320/640 i GT modelom???
Mislim, kaj bi vi htjeli za te novce???
Meni osobno ovo izgleda kao grafa koja trenutno nudi najviše za najmanje para i to je to
Pa ne može se grafa koja je cijenovno pozicionirana u 8600GTS kategoriji uspoređivati sa GTS i GT...
|
Ma nije u tome stvar, već ati koju god karticu da izbaci, ostvaruje slabije performanse od onih koje može, pa tek nakon jedne ili dvije revizije drivera često dođe upoziciju da se postavi ispred konkurentne kartice koja ju je pregazila na testovima. Nije mi toliko razočaranje 3850 koliko 3870, ali opet....ne znam kolika će joj cijena biti na našem tržištu (a nisam znao niti za 3850, dok nisam vidio danas u vemilu), pa sam samo rekao da sam se razočarao kada sam jučer čitao recenziju. 1300kn je odlična cijena i nekih 200-injak više u prosjeku od 8600GTS tako da je s te strane dobra kupnja.
Inače, ako koga zanima detaljan revire, neka ode na tomshardware-usporedili su kartice s najnovijim igrama (i sa starim) tipa UT3 i crysis, pa će vam dati detaljniji prikaz.