Ovak, mogu ti reci sitnicu iz iskustva, ali prvenstveno iz perspektive konzumenta filmova. Imao sam doticne geniuse i bio sam poprilicno zadovoljan. Zvucnici su stvarno mocni, odlicni za te pare. Medjutim, za filmove mi sateliti jednostavno nisu 100% "legli". Kasnije sam od t-breda tu na trznici uzeo
ovo i mogu samo reci da je kod gledanja 5.1 sadrzaja razlika drasticna. Prvenstveno mislim na trodimenzionalnost zvuka, jednostavno se sateliti na samsungu tu neusporedivo bolje snalaze, a posljedica svega je nekoiko puta veci dozivljaj/gust kod gledanja filmova. Ovo sto se tice izbirljivosti dvd medija je istina, ali bez beda zdere Verbatime tako da mi ne smeta. Jedina veca zamjerka samsungu je u stvari ugradjeni 40mm vent (mislim da je to slucaj kod vecine kucnih kina) koji se cuje, medjutim jednostavni mod pasivne ventilacije je vec duze vrijeme u planu, a s obzirom da garancije vise nemam mislim to uskoro rijesiti.
Za muziku su mi oba sustava bila i vise nego solidna (zasad na svu srecu nisam opterecen opsesivno-kompulzivnim audiofilskim nagonima

).
Mislim da su za neku neprezahtjevnu all-round upotrebu ovi geniusi odlicni.