View Single Post
Staro 16.11.2007., 14:28   #280
nexus-6
Pero_Snajper

nexus-6's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Vratio sam u svoju mašinu 8800GTS 640Mb. Nakon par dana isprobavanja Asusove 8800GT ipak mi se više sviđa stara GTS grafička. Istina GT je brža i ima pun kufer akceleracija ugrađenih u čip ali...!!!

1. GT je bučnija od GTS koliko god to pokušavali u reviewima prikazati da nije tako, GTS ima heatpipe i zato zauzima 2 slota ali je i učinkovitije hlađenje.
2. Drajveri za GT i GTS nisu isti!!! Jedan od problema je kad se iz America's Army ode na desktop i vrati u igru gamma i svjetlina su vraćeni na default (pretamna slika) i povrat na neke normalne vrijednosti je kad stisnem F tipku za povećanje gamme ili svjetline .
3. GT ima hrpu video-akceleracija uključenih u sam GPU ali mi slika sa TV kartice izgleda koma, kao da je lošija rezolucija i još k tome kao da se prikazuje sa polovicom frameratea, sve nešto trzavo.
4. Na GTS ionako radim na 1280x1024 rezoluciji pa sve što mogu sa GT mogu i sa svojom GTS. Razliku vidim samo u kojem benchmarku i to je to. Sve ostalo što leti na GT leti i na GTS .
Super.
Samo da napomenem da ti je ostalo jos jedno 4 8800gt/s threada tu na nvidia forumu te jos jedan gore pod novosti, gdje nisi obavijestio.