Citiraj:
Autor yedwy
Ehm...
1. Sve da imaš grafu i sa 1kb i sa 1GB ramam nebi niša mjenjalo jer ta "animacija" nije igra i uopće ne ovisi o ramu ona se izravno loada sa diska i prikazuje iz rama...
|
...onak to je bila sala. Samo opusteno..
Citiraj:
Autor yedwy
2. Daj mi molim te ko boga objasni u čemu je točno to problem? ako ti ništa u radu ne trza, ne traje ti boot dugo - di je problem? Inače vjerojatno ti je preopterećen boot proces glupostima u startupu ili apletima za sistem i pizdarrijama ili ti je fragmentiran disk tj boot fajlovi nisu dobro složeni po disku pa mu treba duže da ih nađe, inače s obzirom da ne rade svi automatizmi još pri boot procesu moguće je i da CPU load bude pri kopiranju s diskova veći...
|
Cuj mozda ti imas pizdarija i gluposti na kompu ali ja nemam. Nemoj pretpostavljati samo zato sto imam 50 puta manje postova od tebe da sam debil, nisam ni expert, medjutim u doticaju sam sa kompovima od prvih pentiuma (sto je onako ni puno ni malo)
Zanimalo me dali je neko dozivio takvu slicnu stvar, jer od prvog dana kad sam sastavio ovaj komp i instalirao windowse , onoj slici di je windows logo treba jedno 4-5 sec da se osvjetli uz trzanje i zastajkivanje pa da tek onda krene bootanje windowsa i kretanje crtice sa lijeva na desno.
Problem nije softweski sigurno.