View Single Post
Staro 16.11.2007., 13:03   #336
majk
Premium
Moj komp

majk's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Tox78 Pregled postova
jako me Kingmax memorija razocarala klokno sam naravno brisbana ali sve na dofoltnim naponima i ne previse na 250 FSB x 10.5 (maksimalno mnozitelj) na 2630 MHz i memoriju sam spustio na 667 tak da sad radi na 375 ( 750 ) i HT Frekvencija je na 1000 ( 4 x 250 ) a latencije sam ostavio na defoltu znaci 5-5-5-18 i ako pokusam CR stavit na 1T rusi se komp ako samo divx pokrenem a kad stavim na 2T onda radi kao lud , dal je inace kod ddr2 memorija taj CR problematican jer kod starih ddr-a je CR bez problema iso na 1T, dal je moguce ako dignem malo napon memoriji da ce radit na CR 1T i dal utjece na samu brzinu kopma taj CR puno ili nezamjetno ?
stvarno sam se naprico i postavio pitanja ko u prici
Tesko da ce DDR800 raditi sa CR 1T osim ako nije neki malo bolji/skuplji.

Ja sam htio isto uzeti Kingmax, ali nije bilo pa sam uzeo najjeftiniju koju su imali (Goodram), a mislio sam zamjeniti ako bude trebalo. Ispostavilo se da taj Goodram radi na 2.2V na 500Mhz, a prijatelju kojem sam slozio identicnu konfu nekidan samo sa Kingmaxom nije ram htio iznan 420 Mhz bez obzira na voltazu?! Probao sam sa F3 i F4 biosom i nece. Imam feeling da se ova ploca i Kingmax ne vole...
majk je offline   Reply With Quote