Evo dobio sam priliku malo se poigrati s ovim procesorom.
Za manje od 900 kn procesor s otključanim množiteljem, dobrim OC mogućnostima i relativno malim zagrijavanjem.
Nisam uspio puno za sad napravit s njim jer sam u gužvi, ali malo ću ga stisnuti za vikend

CPU je uparen s 2x1gb Crucial ballistixa ddr667, CM 430w napajanjem i DFI infinity nf4 pločom.
Ovo je prvi boot u razdrmane windowse, sve na default voltažama (CPU-Z vjerojatno laže za proc, voltaža je na auto), osim Cruciala (2.1v).
Na 3.35 ghz je bio stabilan u 3dmark06 (3x sam ga odvrtio) i sat vremena timeshifta s 1.45v. Po dodiru bih rekao da je temp. oko 40 stupjnjeva, s obzirom da ne vjerujem ni jednom software-u u potpunosti. Otvorio sam kućište za vrijeme 3dmarka, Scythe je bio mlak pri vrhu i tek malo topliji pri bazi.
S ''normalnom'' voltažom (1.5v) sam dogurao samo do 3.4ghz, i rekoh idem stavit suicide voltažu 1.65v i probati na 3.5. Komp počne bootati, kad odjednom počne moj CM 430w gadno cvrčati a pred očima mi se pojavi BSOD...
Uglavnom, sad se bojim dalje eksperimentirati, da mi napajanje ne rikne do kraja. Jel moguće da mi je preslabo za ovakav eksperiment? Nemam trenutno pri ruci neki jači PSU. Uglavnom, neću proc još odfurat frendu jedno tjedan dana (

) pa...
Moram otvoriti svog CM-a da vidim kaj se događa, možda treba samo malo vrućeg ljepila pa ću nastaviti igre
Svi savjeti, komentari i prijedlozi su dobrodošli, a nnastavak slijedi sutra, preksutra