Tema: Crysis
View Single Post
Staro 15.11.2007., 22:39   #830
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Darth Revan Pregled postova
neznam da li sam to samo ja ili sta, inace sam dosta picajzla za grafiku, mozete vi reci sto hocete, ali meni ova igra ne izgleda uopce tako impresivno kao sta sam ocekivao, i kao ste je bilo najavljivano po onim prvim trailerima, i to sam jos primjetio davno kada su poceli izlaziti oni prvi gameplay video na netu. ali ok ajde bit ce bolje, neznam koja igra me bas impresionirala kad je izasla, znam da je far cry, ali ova definitivno nije, u far kraju se vidjela velika razlika u prelasku sa dx8 na dx9 a ne ovo "uuuu na dx9 mi onaj kamen izgleda obicno a na dx10 se sjaji" i slicne gluposti. Ali to nije nista novo, primjetio sam to sa svakim ovim novim "next gen" naslovom koji je izasao u zadnje vrijeme. Igru cu preci sigurno, nema sumnje, moram priznati da mi je COD4 prava ludnica od igre btw
Napokon neko ko misli kao i ja, Crysis me nije u opste impresionirao doduse nemam graficku tako jaku da mogu uzivati u grafici kao vi koji ganjate igre (ja to samo usput) mada mi nije interesantna niti posebno igriva za razliku od COD4 koji mi je strava evo nespavam par dana koliko se igram jos cu poceti da se navlacim na igre.
Jednostavno imam dvije igre u vitrini COD2 i COD4 i tesko da ce doci zadugo treca.