Citiraj:
Autor Zmalamuth
Meni je igra ziva kanta.
jucer sam odigrao cca 2h, na konfi iz siga reza 1280x1024 sa iskljucenim AA i svime na medium ide 31-34 Framea.
Ali oruzja/gameplay/dizajn mapa je prelos.
Ona prividna sloboda koja je postojala u far cry je nestala.
Tu imam ili neku stijenu sa obestrane ili more sa jedne i stijenu sa druge i slicno. Uvijek imam tocno definiran put. enemy je preglup, moje superduper odijelo je kanta naprema pancirkama od koreanaca koji izdrze cijeli spremnik bez da okom trepnu. osim ako nije instant headshot ili sa shootgunom izbliza nikako da umru.
Perkovi na odijelu traju malo prekratko.
grafika mi nije bas da bi rezao zile ili isao pljunut 3000-4000kn da bi igrao sve na high/ultra postavkama.
Ukratko COD4 pobrise pod sa crysisom bez da okom trepne.
A o optimizaciji necu ni trosit rijeci. danas sam htio kao jos malo bacit oko, jer mozda sam previse kritican i upalim igru, loadam zadnji save i nema pola tekstura. pokusavam krenut novu igru, napocetku nema uopce aviona, nego Ghost plane, vide se tragovi iz motora i obris aviona i vidi se kroz njega.
ako je to optimizacija i igra na kojoj se radilo neznam 2-3 godine. onda mislim da je svaki komentar suvisan.
Ukratko bolje da zaborave na ovu igru i naprave Far Cry2.
|
ista stvar, nekoliko puta pokretao, pucaju teksture, pa reinstall drivera, pa radi, kako demo tako i cijela igra, nadam se da neću morati sutra ponovo reinstall kad budem išao igrati, vjerojatno će AMD morati nešto srediti u 7.11 driverima, sa 7.9 teksture pucaju, a sa 7.10 teksture pucaju nakon restarta računala
kako je ostalima sa Radeonima, dakle imamo dvojicu sa X1950 i istim problemom