Tema: Crysis
View Single Post
Staro 15.11.2007., 12:15   #812
peroW1
Premium

peroW1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Evo, prosao i ja igru. Navest cu neke dijelove u igri pa ako ne zelite dalje citati, nemojte da ne ispadne SPOILER!

Sam pocetak, pogotovo dijelovi gdje se prolazi kroz dzunglu i kraj plaze su fenomenalni. Nakon misije gdje je borba tenkova sve sam dobio dojam neke uzurbanosti i panike,pa prvotnom sneakanju i taktickom ubijanju koreanaca ovdje je nestalo traga.
Ulazak u alienski core je graficki impresivan isto kao i atmosfera. Taj dio mi je jos bio odlican, posto nisam znao kud i kamo,nepoznanica koja je bila dobrodosla.
No, kasniji "izlet" na snijeg i spasavanja Propheta kraj vatrice i alieni koji napadaju opet odvlace od razgledavanja okolisa, eventualnog taktiziranja, vec se svodi na bjesomucno okretanje, reload i trcanje do odredenih tocaka. Mada sve skupa izgleda nabrijano, za moj ukus ipak pretjerana akcija i rezultat svega je to da te misije prebrzo prolaze. I eto me vec na nosacu aviona, borba s vecim alienima i kraj!
Sto se oruzja tice, neka su skoro beskorisna. SMG je totalno neprecizan, shotgun isto slabo upotrebljiv jer se borba i ne odvija nesto u zatvorenijim prostorima. Pistoljcici su vise za ukras. Rocketlaunchera ima podosta, ali sam ih uvijek sparao za neki helikopter ili tenk, a mogao sam ga rabit vise za grupicu ljudi, npr.
Gauss, najbolje oruzje dolazi prekasno i tu sam ostao pomalo razocaran nakon onog isprobavanja na beti i demou s modovima.
Far Cry mi je bolje legao, usprkos inovativnom nanosuitu u Crysisu.
Sve sto fali, je vise misija i to onih po zungli, poljima i plazama. IMO, to je trebalo biti bar 60% igre, a alieni za kraj. Stoga izgleda prekratko..
Svejedno, odigrat cu jos..probat cu na delta svakako.
Ovo su dojmovi nakon zavrsetka, prebrzog, nazalost.

peroW1 je offline   Reply With Quote