View Single Post
Staro 15.11.2007., 08:31   #2
marsal
Premium

Datum registracije: Jun 2006
Ja bih izabrao ram (mozda Corsair Ballistix, ako nadjes povoljno) i proc iz drugog prijedloga i maticnu iz prvog (ili neku ASUSovu, ), neko slabije napajanje (Corsair 520W, zbilja ti ne treba jace, cak i ako klokas quada), veci disk (250GB se jako brzo popuni) i na kraju Radeon 3870HD graficku, ako ti se da pricekati tjedan dana (pogledaj malo testove po netu, malo je slabija od 8800GT, ali trebala bi biti jeftinija, cca. 1700kn, manje se grije, tisa je, ima integriran UVD...).

Ubaci neki kuler, ako ces klokati (nemam preporuku, pogledaj u ostalim threadovima sto je dobro za Q6600).

Mozda Antec P182 za kuciste, buduci da bi ustedio dosta izborom gore predlozenih komponenata.

Taj mis mi se cini preskup za ono sto nudi, mozda da kupis MX 518 ili G5 (ili ako ti se svidja MS Sidewinder, iako je dosta skuplji)?. Svakako "isprobaj" misa, da vidis kako ti lezi u ruci (ako imas manju saku ili drzis misa "prstima" mozda je Razer bolji izbor).

SLI (ili CF) ti ne bih preporucio. Mislim da Intelovi chipseti (svi noviji) nemaju podrsku za SLI (samo za CF, neki), a 680i se dosta grije i opcenito je inferioran P35 (ne govorim iz iskustva, tako da ovo uzmes sa zrncem soli).

EDIT: Sad sam vidio da zelis odmah kupiti. Ne znam, uzmi tu graficku (8800GT nece sigurno biti dostupna). Nije losa, ali trenutno sigurno ne vrijedi toliko. Gubis tjednu placu za par frejmova i tjedan dana cekanja, tako da...
marsal je offline   Reply With Quote