Tema: Crysis
View Single Post
Staro 15.11.2007., 02:26   #810
WeD@
Space Cadet

WeD@'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
***le vas elita-neelita rasprave. nema tu elite - imas love i kupujes najbolje ili nemas i kupujes ono sto mozes. postoje stvari koje neki od nas ne bi kupili ni da imaju love jer ne vole bacati novac u vjetar ali to je vec stvar nacina na koji se lova zaradjuje (vidim da neki teskim radom smatraju sjedenje ).

ono sto mene zanima je jel ima itko problema kojih nije imao s demo verzijom igre. recimo ja imam i to poprilicnih, detalje igra automatski stavi na medium sve (tako je bilo i u demu) ali - krenila igra, onaj skok i to i sranje, pocmem padati i shvatim da mi fali audio, ona spika preko radia. nekako izronim iz vode i izadjem na plazu i jos uvijek tisina, samo odijelo pocme raditi. kolega sjedi kraj mene i pogleda onu kornjacu sto je tamo na pocetku na plazi i pita zasto tako lose izgleda, jel bolesna
pogledam ja malo bolje i shvatim sta joj je - nema shadera na njoj uopce. u panici se pocinjem osvrtati i shvatim da ih nema nigdje, kamenje, stijene....sve shader-free. framerate u isto vrijeme losiji nego u demu.
rekoh koji k.....opalim sve na high. isti k s tim da frame rate padne na neigrivu razinu (u demou na high s onim ultra postavkama je islo tako da bi netko jaceg zeluca rekao da je to igrivo i igrao, meni osobno prenizak framerate iako nije doslovno slideshow). odjedno sav onaj audio koji je nedostajao manicno se krene redati. kompletan uvodni dijalog odjednom, glas preko glasa. kolega i ja se pogledavamo, nikome nije jasno koji k.
nist, u menu i spustim sve na low. odjednom evo shadera, cini mi se da sve ide ok. ubijem onim par prvih neprijatelja i odem se naci s clanom tima. tada on upali lampu na oruzju. kao da su se upalila sva svjetla ovoga svijeta. milijarde luxa izlaze iz te male lampe i cine mi gotovo nemogucim igrati dok je lik blizu mene. aj, to sam nekako prezivio
takodjer kako mjenjam "moci" odijela glas kasni s obavijesti o aktiviranoj ili kaze krivo te me totalno zbuni. odem na cloak a on izvali maximum armor i slicno.

sve u svemu nakon sto sam demo presao nekoliko puta, vozao se uzduz i popreko, rusio sve sto se dalo rusiti itd sve ovo me.....ma malo je reci iznenadilo. ne znam sta da mislim. za ove graficke probleme mogao bi okriviti drivere (iako kako su valjali za demo?) ali u spoju s ovim audio glupostima, zbunjenom igrom, cudnim ponasanjem neprijatelja.....vec je post previse dug da bi sve sto ne valja opisivao.
dakle, neka ideja? ("imas preslab stroj, kod mene sve radi ok" me ne zanima )
nadji neku sb karticu i ustekaj je u komp za probu, na mom proslom kompu nisam moga igraf far cry na high, osim u zatvorenim prostorima , kad bi izasa vanka resetira bi se stroj, a na medium je bilo sve ok, nakon nekoliko dana mozganja, ubacio sam sa starog kompa sb awe 64 i sve je proradilo ok...
Nemora bit u tvome slucaju, ali vridi probat, takodjer provjeri jeli imas zadnje drivere od zvucne, ako nista ne uspije morat ces cekat patch...
p.s. predpostavljam da je sve u redu sa kompom i windowsima...

e4300@3.2, 965p-ds3 rev 3.3, (kingmax 667 ddr2 1gb)x2
9600gso 768mb, 1tb wd, 500gb wd, sb live!
fortron 500w

WeD@ je offline   Reply With Quote