Citiraj:
Autor EvilM@ster
Grafika je ok ako uzmete rezoluciju 1280x1024 i sa AA i AF, inace izgleda dosta lose, losije nego NFS MW ...
|
nisam isprobavao, ali vjerujem da je tako - jer sada očito počele stizat igre (barem one koje su najavljivane kao hitovi) koje ako ne vrtiš na High možeš se oprostit sa uber grafikom...ako pak smanjiš malo na Medium - grafika "katastrofa" odnosno užasno naspram High - odnosno prevelike razlike su High/Medium/Low - a za pokretat današnje igre na High ipak treba malo jača konfiguracija..dobro ovisi o igri (Crysis vs. COD4) ali opet...
da se vratimo na temu...igrao sam još sad - utrka da se ispravim ima podosta...jer su "razgranate" - ali opet, sve na isti kalup..znam da ne može biti tu puno razlike ali ono...race day - drift, drag, drag, race...jedan drag, pa jedan drift pa opet race day...itd.

nekak mi je to...dosadno?

pogotovo kad su još izbacili vožnju po gradu...to je još spašavalo..ali ovako mi jednostavno - nema smisla. po meni puno lošije od prijašnjih (loših) nastavaka...sve lošije i lošije...a grafika sve bolja i bolja...