Citiraj:
Autor Jelc
Zvijerko-ne bude niko skakal, samo smo pričali kaj se vidi u Crysisu sa ATI grafom a kaj sa Nevidiom
Budući da je ta pojava uočena i sa COD2, Prey-u, Crysisu...zakaj bi ja gledao test sa 169.04 driverima???
Neću ni pričati da je Nevidia od kad je izašao Crysis izbacila brdo drivera a ATI ni jedan
I ne znam čemu izrazi "super-duper-fenomenalne-presvete...", pa nije ATI prcao i varao svoje usere sa smanjivanjem kvalitete prikaza nego Nevidia svoje
bdw-ne mogu a ne primjetiti da je u ovom reviewu razlika između GTX i GT čak 10-12 frejmova a do sad je bilo 1-3max  (Crysis)
Pa ti reci da to nisu bili driveri za paper launch.
I da svako malo ufate Nevidiu sa prstima u ....
|
Ajd, neć se uopće s tobom o tome raspravljat jer vidim da kad se s tobom priča o NVidia/ATi nema niti u jednoj rečenici da možda priznaš da je NVidia IŠTA bolje napravila.
Slažem se da je ono glupost teška s Crysisom i benchmarkom i svakako to ne smatram pohvalnim. E sad, to što su takvu glupost napravili ne znači da nisu napravili dobru grafičku, pa šta god ti rekao.
A da odgovorim na ono vezano za cijenu, ono što sam spomenio da je cijena HD3870 10-tak € skuplja, radi se o istoj trgovini s čijom cijenom GT-ice sam uspoređivao. Otom-potom kolika će cijena biti kad stvarno kartice i dođu u trgovine, ali smiješno je da se hvalite o tome kako će HD3870 izaći u mali milijun primjeraka, a kartica još ni prismrdila trgovinama nije.