View Single Post
Staro 14.11.2007., 17:36   #326
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
blah tuniranje je onak..kolko sam uspel u ovih par minuta pogledati - ok napravljeno, ali nekako opet...previše šminkersi - kad stavite neku pearlescent boju i sl. - jest da to ludo izgleda...ali sve mi je u tom fancy-šmensi stilu. u tuniranju zamjeram brzinu izmeje dijelova - treba mu oko sekunde da se promijeni npr. felga..kad imate ponudu od ~50-ak felgi pa ti biraj...jednu po jednu. kolko sam uspio videt...može se izgled auta odnosno tu mislim na branike (prednje, sa strane i stražnje) jedino staviti pomoću "Body" opcije - odnosno da se sve odjenom mijenja..ne svako posebno...ali to još moram utvrdit felge možete imati posebno naprijed, posebno straga i takve finesice.... također, izbor naljepnica (decals) za aute je meni katastrofa...sve na isti kalup. i na kraju pohvaljujem među svim tim - detalje auta (grafika) eto ukratko od mene...kasnije još postam neke primjedbe/pohvale i sl.

btw. slike su sve High, 2xAA, Trillinear - vrti oko ~80FPS
-->
Citiraj:
Autor yaya Pregled postova
ljudi jel valja kaj igra..
po meni - katastrofa

pa ukratko..nema vožnje gradom i sl. kao što je to bio slučaj u par prošli nastavaka nego imate "piramidu" do Street King i po redu idete i prelazite...onaj famozni Wind Tunnel..po meni ništa posebno - vjetar i možete uz njega mijenjati (naginjati, povećavati itd.) spojler, prednji branik...meni onak - napravljeno - tek da je tu. vožnja i fizika je užasno..tu ne mislim da bude što realnije i simulacija jer kako je već rečeno u ovoj temi - to nije igra namijenjene takvom (simulacijskom) štihu nego je prije svega - arkada..ali ovaj nastavak...na meni "glup" način skretanje je užasno..kako god okrenem..ima neki poboljšanja ak uzmem "King" opciju ali opet ono...nekak mi to ne sjeda baš...možda će se nekom sviđati... oštećenja ista ko u demou...--> blah tuniranje je onak..kolko sam uspel u ovih par minuta pogledati - ok napravljeno, ali nekako opet...previše šminkersi - kad stavite neku pearlescent boju i sl. - jest da to ludo izgleda...ali sve mi je u tom fancy-šmensi stilu. u tuniranju zamjeram brzinu izmeje dijelova - treba mu oko sekunde da se promijeni npr. felga..kad imate ponudu od ~50-ak felgi pa ti biraj...jednu po jednu. kolko sam uspio videt...može se izgled auta odnosno tu mislim na branike (prednje, sa strane i stražnje) jedino staviti pomoću "Body" opcije - odnosno da se sve odjenom mijenja..ne svako posebno...ali to još moram utvrdit felge možete imati posebno naprijed, posebno straga i takve finesice.... također, izbor naljepnica (decals) za aute je meni katastrofa...sve na isti kalup. i na kraju pohvaljujem među svim tim - detalje auta (grafika) eto ukratko od mene...kasnije još postam neke primjedbe/pohvale i sl.

btw. slike su sve High, 2xAA, Trillinear - vrti oko ~80FPS
svebee je offline   Reply With Quote