Pa dok nisi online udes u MP i imas
create class biras oruzje i nakon odabira ti sam ponuditi sto ces na njega staviti(ovisno sto si odkljucao, grenade launcher, red dot, silencer) zatim ispod imas,
perk 1, perk 2,perk3 (ajmo to tako nazvati jer se nemrem sad sjetiti pravog naziva

) gdje biras preko 30-tak upgrejdova

(da si necujan, da meci imaju jacu razornost, dodatni zanzer, itd..)
i zadnje
rename nazoves to oruzje kako hoces: krastavac, brojac leseva itd..

Edit:mozes i nakon zavrsetka mape ali ima premalo vremena...
I da to me zivcira sto neznam po redu mape a neda prije nego sto igra krene da si modas pusku ako dode mapa na kojoj bi trebao napraviti neke izmjene..
No dobro imas 5 mjesta za 5 modanih oruzja pa ce valjda jedno odgovarati za sljedecu mapu.. no zna se dogoditi da evo neki dan ih razgazio na TDM-u 60-20 a sljedecu zavrsim u minusu 17-19 jer nisam mogao modati a bas mi je na M4 trebao grenade launcher mapa je bila Bog (jedna od losijih meni bar)..

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12