Tema: Crysis
View Single Post
Staro 14.11.2007., 14:29   #799
nexus-6
Pero_Snajper

nexus-6's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor The Satara Pregled postova
Moji su kriteriji uvijek u skladu s mogućnostima. Tada nisam imao više novca za bolji hardver pa se i kriterij snizio
Citiraj:
Ha čuj, o ukusima se ne raspravlja. Osobno volim odigrati igru kad izađe, a za godinu ili dvije uživati u novoj igri koja će u to vrijeme biti vani. Čekati godinu ili dvije zbog "zaobljenijih rubova" ili par frejmova više po meni je besmisleno.
Ma sve 5. Jbg, moji kriteriji za ugodno igranje, bas nasuprot, cesto izlaze iz okvira budzeta koji sam spreman pljunuti za graficku. Zato mi nije bed pricekat. Cijene padnu, igre se pokrpaju i onda igram kak Bog zapovijeda. Meni je sve osim toga besmisleno. Al eto, bas kako si rekao, o ukusima s ne raspravlja.

Citiraj:
Slab proc ili premalo rama možda? Ili neki softverski problem?
Ne. Prescott@3.6, 1GB ram. Apsolutno nikakav problem bilo kojeg tipa.

Citiraj:
U svakom slučaju, sjećam se da je u to vrijeme ekipa s bartonima, gigom rama i 9800pro vrtila igru na max ko od šale.
Blago njima.

Citiraj:
Ma igra je čist ok, isprobaj ju svakako
Hocu svakako. Kad dodje vrijeme za to . Samo se nadam da nisu zbog pomanjkanja ideje, narajcanog trzista i zelje da ju lansiraju sto posto-poto, previse pretjerali s onim vanzemaljcima. Sudeci prema ss-ovima, to mi djeluje na silu ubaceno.