View Single Post
Staro 14.11.2007., 13:01   #7
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
nikako ne kuzim te ljude. covjek ti lijepo kaze: IMAM 2600KN ZA POTROSITI! a ti pametujes s zracnim hladenjem. a covjek ti je lijepo rekao: HOCU VODENO HLADENJE! i potpuno je u pravu. zeli dobru stvar i to je to. stvarno nikako ne kuzim te ljude.

znaci, kupimo svi dacie i spremimo nofce u dzep.

za tebe jedan veliki
Ne kuzis te ljude jer si vjerojatno mlad i malo stvari u zivotu prosao. To sto si malo bezobrazan (ono za pametovanje) i lagano nekulturan (velika slova=vikanje), te ne opravdava da nisi procitao thread koji sam stavio u onom linku. Gdje autor (lipi014) izjavljuje par zanimljivih fraza:
Idemo redom:

Citiraj:
Mislio sam uzeti kandalf LCS kućište pošto kažu da vodeno na njemu dobro hladi Q6600 a što se mene tiče mogu i Thermalright Ultra 120- eXtreme
Citiraj:
možda da onda uzmem Thermaltake VA8000BWS big tower Armor + 120 Ultra extreme.
Citiraj:
jel cijenovno je tu negdje čak mi je ovo malo jeftinije
Citiraj:
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 - 1731kn
CPU COOL: Thermalright Ultra 120- eXtreme - 447kn -koji vent bi bilo najbolje da uzmem za njega
RAM:Crucial Ballistix 1066 MHz 2x1024MB - 767kn
HDD: 2x Samsung SpinPoint T166 320GB - 1160kn
VGA: XFX GeForce 8800GT 512MB - 1875kn
Evo ovo sam za sada smislio,još ne znam koju da matičnu jer najrađe bi uzeo neku odličnu asusicu ali rijetko koja podržava SLI.
A sada ti procijeni dali je moj post bio smislen ili ne. U svakom slucaju za mene je ovo EOD, a vi nastavite pa kod koji mili moj. Samo sam htio skrenit paznju autoru topica da je jednostavno mogao nastaviti u starom threadu raspravu.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote