Citiraj:
Autor syss
upravo smo imali diskusiju oko toga i jedan hondaš me uvjeravao kako je civic 4v bez recimo maglenki u serijskoj opremi za 150k kn best buy
onda smo pogledali octaviu, leona, pa i novu corollu koja sa sol opremom izađe nešto skuplja, a o opremi da ne pričamo.
imho da idem tako nešto kupovat hyundai sonatu bi opasno pogledao.
|
Svatko će navijat na svoj mlin, prema svojim afinitetima.
Ono što tebi treba, ne mora biti i moja potreba, jer meni bi idealan automobil bio passat karavan diesel s kukom, dok bi nekom drugom više pasao nekakav coupe.
Nije ni oprema ta koja prodaje automobil, nego profil ljudi na koje cilja, i premda nisam zadrt što se tiče izbora marke automobila, imam simpatije prema golfu jer je jedan od rijetkih koji može zadovoljiti širok krug ljudi, od ponude motora, jedini koji ima ne-turbo diesel, SDI, pa do 170 KS TDI, od 1.4 sa 85KS do >200 KS benzinci, izvedbe sa 3 i 5 vrata (4 jetta), karavan, kabriolet...
Rijetko koji model ima toliko opcija motora i karoserije, 307 i megane možda, no kod francuza osuđujem njihove redizajne, što donosi dodatne komlipkacije oko nabavke dijelova. Ili daj novi model, ili poradi na pouzdanosti starog, a ne neka polurješenja redizajna farova svakih 2 godine.