Citiraj:
Autor majk
Nisam bas siguran da ce Vista imati tako svjetlu buducnost.
Do sada je svaki drugi M$ sustav bio dobro prihvacen
recimo:
Win 3.0-ne, pa Win 3.11-da, win95-ne, pa opet win98 da, pa WinME ne, i konacno WinXP/2K-da, ovom analogijom Vista je popusila 
|
Puf ... istina je kaj veliš. Samo teško da će MS pokopati Vistu kao što je pokopao Win ME - koje su napravili random odabirom komponenti iz Win 98

.
Win 3.0 su ipak bili među pionirima GUI-a za PC. Tako da me neuspjeh ne čudi - trebalo je vremena da se sve posloži ... Doduše ja sam sa DOS-a skakal na Win 3.11, pa ne znam kakvi su bili 3.0.
Anyway - Vista će uspjeti čistom brutalnom snagom. Svaki novi isporučeni comp od brand name proizvođača izlazi sa Vista-om, uz mogučnost downgradea na XP. Tako da su na kraju priče prodali kopiju Vista.
Sječam se Win XP kad su došli i propovjednika kraja svijeta. Svi su imali katastrofalne probleme sa XP, žalili se na brutalne potrebe za hardwareom itd. Znam da mi je tast održaval predavanje ( sys admin u Ericssonu ) kak su Win XP šareno smeće. Danas se eto svi u njih kunu životom sebe i djece...
Meni Vista radi i to mi je najbitnije. Kad naletim na probleme - počet ću i ja kukati