14.11.2007., 10:06
|
|
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
|
Ja bih ti iskreno preporucio da nista ne kupujes. Taj procesor je prva liga, a jedini pravi dobitak bi mozda dobio sa Intel q6600, ali onda i ploca ide i to ti je taman nekih 2500kn, samo sto je to pci-e, ne znam za nijednu koja podrzava taj proc a da koristi agp. Nek me neko ispravi ako grijesim. Ako vec zelis kvalitetnu sliku, a igre te ne zanimaju, definitivno Matrox kartica, ja jos uvijek zalim za g200, koje su to boje bile...a nije skupo...-->
Citiraj:
Autor bip-bip
Ideja je da probam iskoristiti što više postojećeg HW-a, a opet kupiti jak i brz procesor kakav sam kupovao i onda, zadržati ako je moguće postojeću grafičku, što je danas popriličan problem. Za MB i CPU+cooler sam spreman dati cca2500kn volio bi iskoristiti AGP Ati All in Wonder 9800 jer je odlična.
|
Ja bih ti iskreno preporucio da nista ne kupujes. Taj procesor je prva liga, a jedini pravi dobitak bi mozda dobio sa Intel q6600, ali onda i ploca ide i to ti je taman nekih 2500kn, samo sto je to pci-e, ne znam za nijednu koja podrzava taj proc a da koristi agp. Nek me neko ispravi ako grijesim. Ako vec zelis kvalitetnu sliku, a igre te ne zanimaju, definitivno Matrox kartica, ja jos uvijek zalim za g200, koje su to boje bile...a nije skupo...