View Single Post
Staro 14.11.2007., 10:06   #6
Igneos Eructid
običan user
Moj komp

Igneos Eructid's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ja bih ti iskreno preporucio da nista ne kupujes. Taj procesor je prva liga, a jedini pravi dobitak bi mozda dobio sa Intel q6600, ali onda i ploca ide i to ti je taman nekih 2500kn, samo sto je to pci-e, ne znam za nijednu koja podrzava taj proc a da koristi agp. Nek me neko ispravi ako grijesim. Ako vec zelis kvalitetnu sliku, a igre te ne zanimaju, definitivno Matrox kartica, ja jos uvijek zalim za g200, koje su to boje bile...a nije skupo...-->
Citiraj:
Autor bip-bip Pregled postova
Ideja je da probam iskoristiti što više postojećeg HW-a, a opet kupiti jak i brz procesor kakav sam kupovao i onda, zadržati ako je moguće postojeću grafičku, što je danas popriličan problem. Za MB i CPU+cooler sam spreman dati cca2500kn volio bi iskoristiti AGP Ati All in Wonder 9800 jer je odlična.
Ja bih ti iskreno preporucio da nista ne kupujes. Taj procesor je prva liga, a jedini pravi dobitak bi mozda dobio sa Intel q6600, ali onda i ploca ide i to ti je taman nekih 2500kn, samo sto je to pci-e, ne znam za nijednu koja podrzava taj proc a da koristi agp. Nek me neko ispravi ako grijesim. Ako vec zelis kvalitetnu sliku, a igre te ne zanimaju, definitivno Matrox kartica, ja jos uvijek zalim za g200, koje su to boje bile...a nije skupo...
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote