Tema: Crysis
View Single Post
Staro 14.11.2007., 09:54   #795
The Satara
Premium

The Satara's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor nexus-6 Pregled postova
9600xt FC sve na max? Nekad stvarno pozelim sebi takve kriterije (nhf )...
Moji su kriteriji uvijek u skladu s mogućnostima. Tada nisam imao više novca za bolji hardver pa se i kriterij snizio
Citiraj:
Ja sam FC tada vozio na 9800pro@XT na mid teksturama i doticna se u pojedinim segmentima igre (za moje pojmove) prosto receno - davila.
Slab proc ili premalo rama možda? Ili neki softverski problem? U svakom slučaju, sjećam se da je u to vrijeme ekipa s bartonima, gigom rama i 9800pro vrtila igru na max ko od šale.
Citiraj:
Onako da mi je sve po gustu (sve na max uz odvinuti AA @ 60 FPS) sam Far Cry odigrao tek na x800xl (1024x768) te na x1900 (1280x1024). IMHO sad je potpuno ista situacija, tako da ce me ovo novo Crytekovo djelo jos malo pricekat. Jbg, jednostavno mi ne pase moderna nabrijana grafika upakirana zajedno sa retro detaljima u obliku nazubljenih rubova. I jadnim framerate-om.
Ha čuj, o ukusima se ne raspravlja. Osobno volim odigrati igru kad izađe, a za godinu ili dvije uživati u novoj igri koja će u to vrijeme biti vani. Čekati godinu ili dvije zbog "zaobljenijih rubova" ili par frejmova više po meni je besmisleno.
Citiraj:
Btw, zanimljiv mi je fenomen kako ekipa ovdje pljuje po igri (zakljucujuci da se radi o neoptimiziranosti) koju su mahom svi dobili "besplatno". Mozda bi bilo realnije stvari sagledati iz aspekta famoznog g80, ako nista drugo, njega vecina ljudi nije dobila bas besplatno. Ili mozda je?

Da se razumijemo, ne branim Crysis (nisam ga ni probao), ali mi ss-ovi cisto primamljivo izgledaju.
Ma igra je čist ok, isprobaj ju svakako
The Satara je offline   Reply With Quote