Citiraj:
Autor jurbAs
meni nitko nedaje lovu za komp sve zaradim svojim rukama. a ovak i onak to tebe netreba brinut moja stvar sto cu radit sa svojom lovom....
ovo je OT pa ako nekome smeta neka ga brise
|
Meni je svejedno dal ti te novce zaradiš, dal tih ih daje tata i dal ih trošiš na zelenooke brinete (samo one su malo skuplje od G80). Ono kaj je iz tvojih postova jasno, je to da ti svoj (a kamoli tuđi) teškom mukom zarađeni novac ne znaš cijeniti. Zato pišeš priče o "eliti".
Citiraj:
Autor jurbAs
po pitanju 70FPS-ova nisam nigdje napisao da bi htio to imat niti mislim da je to potrebno cist okey je oko 40 nista previse...ono sto su sami autori rekli u jednom interview da ce napravit podrsku za quad ali je to izostalo nazalost na to sam mislio.
|
Rekli su autori puno toga, a ko zna dal tu podršku za
quad nisu namjerno izbacili skupa s onom za SLi/CrossFire. Tak da poslije mogu stavljat patcheve od par GB, pa da ljudi i to skidaju (ili još bolje - plaćaju).
Citiraj:
Autor jurbAs
pogledaj temu o 8800GT i sve ce ti biti jasno zasto ljudi kupuju tu karticu jer misle da ce im se crysis normlano vrtit... i to za relativno malo novaca.... bilo tko tko ima 88xx karticu je kupio sa namjerom da se igra
|
Ili ju kupuju zato jer ju imaju svi ostali, pa ne bi bil red da susjed ima bolje. Tak i tak se samo mali postotak ljudi s G80/92 zapravo i igra. Velika većina samo vrti 3DMark, žali se na temperature, kupuje aftermarket coolere, clocka i posta screenshote. Primjeti da skoro svaki kupac nove kartice obavezno baca rezultate 3DMarka, a kad ga/ih se pita za igre, najčešće se prave da nisu vidjeli post ili nabrzinu daju neki screenshot s Frapsom.
Citiraj:
Autor jurbAs
o tome da igra nije optimizirana bas nevjerujem... jer ljudi sa 8800ultrom imaju oko 45FPS.ova
|
Si čital prijašnje postove ili samo gledaš slikice? Crysis je u DX9 (s AA i AF) radil bez ikakvih problema s dvojzegrenim procesorom i karticama starije generacije. Izašel demo, za dva dana izlazi igra na tržište, a mašine koje su nekolko puta jače od onoga kaj se koristilo za interne testove, odjemput nisu dovoljno dobre za DX9 sa svim do kraja iliti sforsirani (kopirajmo sadržaj datoteka) DX10. I veliš da je igra optimizirana, tj. sumnjaš da je neoptimizirana?