Tema: Crysis
View Single Post
Staro 14.11.2007., 01:12   #788
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Jesi ti skužil da pričaš takve gluposti da to nije humano? Jesi ti skužil da masa ljudi radi tebe, tvojeg tepanja samom sebi i brutalno besmislenih postova čita neke druge teme, a ovu zaobilazi u širokom luku? Jesi ti skužil na prethodnim stranicama na kakvim sve karticama/konfiguracijama se ta igra može igrati? Kolko ti godina imaš (retoričko tak da se ne zaletiš)? Čist sumnjam da neko ko je student i ko ima određenu predodžbu o svijetu oko sebe more pričati bajke o "eliti".

Tješiš se da je igra dobra jer ti radi na ~30FPS (ko i većini bez obzira dal su "elita" ili ne) i da bude danas-sutra bude izašel patch koji bu dodal onih ~70FPS koji ti sad fale s obzirom na mašinu, kupljenu (od strane roditelja?) samo radi te igre. Žalosno da zbog jedne igre/poluproizvoda pričaš ovakva sranja.

meni nitko nedaje lovu za komp sve zaradim svojim rukama. a ovak i onak to tebe netreba brinut moja stvar sto cu radit sa svojom lovom....
ovo je OT pa ako nekome smeta neka ga brise

po pitanju 70FPS-ova nisam nigdje napisao da bi htio to imat niti mislim da je to potrebno cist okey je oko 40 nista previse...ono sto su sami autori rekli u jednom interview da ce napravit podrsku za quad ali je to izostalo nazalost na to sam mislio....
pogledaj temu o 8800GT i sve ce ti biti jasno zasto ljudi kupuju tu karticu jer misle da ce im se crysis normlano vrtit... i to za relativno malo novaca.... bilo tko tko ima 88xx karticu je kupio sa namjerom da se igra eto toliko o tome svemu... znalo se i prije sto ovo zahtjeva a o tome da igra nije optimizirana bas nevjerujem... jer ljudi sa 8800ultrom imaju oko 45FPS.ova tako je i supreme commander nije bio optimiziran po vasem... kao sto nece biti svaka nova igra koja zahtjeva malo jace racunalo....
jurbAs je offline   Reply With Quote