Tema: Crysis
View Single Post
Staro 13.11.2007., 22:43   #770
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Evo malo iz mog kuta gledanja,pogledi na Crysis.

Slazem se sa nekim postovima,igra je fantasticna sve dok se boris sa ljudima.Mutanti i alieni su isfurani i iskoristeni do kraja.Mozda i nebi bili da se netko sjeti neceg originalnog.
Meni osobno,odijelo ovog Nomada iz igre je osmisljeno i izvedeno fantasticno.Napokon nesto novo u pucacinama.
A sad nesto o igranju na mojoj konfi:
Resolution:1680X1050
Anti-aliasing quality:16X

Texture quality:HIGH Object quality:HIGH Shadows quality:HIGH Physics quality:HIGH Shaders quality:HIGH Volumetric effects quality:MEDIUM Game effects quality:HIGH Postprocessing quality:MEDIUM Particles quality:HIGH Water quality:HIGH

Eto,one slike koje sam vam predocio,su na ovakvim postavkama na XP-u,a sad ono najvaznije.Uz ovakvu rezu,AA,postavke detalja,ovakva konfa ko moja,sa overclockom,krece se izmedu 17-25 FPS-a,ali neka vas ovih 17 ne plasi,jer kako ste imali prilike procitat u nekim prijasnjim postovima,igra na toliko FPS-a se ponasa fenomenalno.Stekanja nema,mozda u iznimnim situacijama,ali to je jako kratko i jako zanemarivo,inace ju nebi igrao na tim postavkama i psovao da me cijelo susjedstvo cuje.
Pozdrav i uzivajte u igri.Oni koji mogu!Steta
VulcanRaven je offline   Reply With Quote