View Single Post
Staro 13.11.2007., 22:05   #6
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Ja sam sebi to ovak zamislio... Necu uopce imat optiku na HTPC-u... unutra ce biti 3 diska od 320 GB koji ce sadrzavati sve filmove/serije/dokumentarce/mp3ce/slike koje imam + mozda neki mali diskic solo za OS, ali i nije potrebno, za xp media center + popratni soft dosta mi je particija od max 10 GB... Diskove cu punit preko lana... sto se tice instalacije i reinstalacije windoza, obzirom da se nis nece na njima raditi nego ce sluziti iskljucivo ko player, brijem da ih nece trebat previse reinstalirat... a za tih cca jednom u 3-6 mjeseci, mogu dignut poklopac HTPC-a i ubost na IDE konektor obican DVD-ROM na par sati, sredit sustav i to je to... sto se tice ostalog softa, imam USB stick i ostavicu 2 USB porta na frontu kucista za takve stvari... na front panel jos dolazi i eventualno FireWire port te citac kartica u boji kucista... i mislim da je to to... minimalisticki potpuno....

Kaj se tice napajanja, uzet cu full-atx napajanje, raskopat ga da bude bez onog limenog kucista i takvog priserafit u unutrasnjost kucista, naravno preko neke izolacijske podloge... obzirom da cu jedino i iskljucivo ja raskopavat tu kantu, to je po meni ok rjesenje... uz malo bolju ventilaciju samog kucista, mislim da mogu izostavit srotex vent iz napajanja...

jedino me brine koliko bi mi napajanje bilo dosta... celeron 420, 2 GB DDR2, 3 SATA diska po 320 GB, grafa PCI-E serije 2600... jel moze to na 300-tinjak W?
perich je offline   Reply With Quote