Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 13.11.2007., 14:36   #270
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Što se tiče japanaca/europejaca da se netko vozi na staroj slavi.
Svi automobili su stvar ukusa i uvijek se može naletiti na loš prijmerak i pomalo suludo je govoriti da neki auto ne valja ukoliko se nekom poznaniku pokvario. ovo s passatom mi je smiješno, to bi trebalo značiti da je velika vjerojatnost da zariba svaki passat na 10000 km ili?

A što se tiče stare slave, mislim da honda u zadnje vrijeme najviše pumpa cijene pozivajući se na kvalitetu civica iz 90-ih, pa je tako bazni model civica sad 160 000 Kn! Halo! Za te novce gledam već BMW!
Ili cijene nove Kie ceed, hyundai i30? Koliko je golf skuplji da bi se moglo reći da je preskup.
Cijene su se izjednačile, i stvarno ne ostaje ništa osim subjektivnog doživljaja.
ma nije to jedini slucaj s passatom,,,,,, ovi novi stvarno imaju perverznih "kvarova" bolje recenom bugova poceli su se ponasati kao renault sto je jako lose,,, s obzirom na cjenu,,,

Kia Ceed i Hyundai i30 su ti zapravo jedan auto s 2 razlicita imena i pokojom kozmetickom razlilkom,,,,,,, sto im je zajednicko,,, katastrofa od straznjih amortizera (to je samo najveci od mnogo minusa na tim autima),,,,,, isto kao i novom hyundai accentu i ti auti bas i nisu nikakvo mjerilo za kvaliteu jer su oni tek poceli biti kvalitetniji,,,, pogotovo KIA

e sad da i Honda i Toyota laganini imaju propusta istina je,,,,,, otkako se proizvode u europi i njima je sve ,,,,,, no izgeda da to Toyoti dosta smeta,,, nova Corola se fino vratila u Japan sto se proizvodnje tice sto znaci da se moze ocekivati samo 100% kvaliteta

anyway svima je kvaliteta pala,,,, samo sto ih je jako malo koji rade na tome da se vrate na razniu kvalitete koju su nekada nudili
speedy-3 je offline