Tema: hahahha
View Single Post
Staro 24.02.2004., 12:19   #56
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Originally posted by nyx_triton

.E da i nisam ja bas tako los u boksu kak je ovaj napisao imam ja i par medaljica i pehara iza sebe u kategoriji do 82 kg.
Ma aj da te vidim protvi mene , ja znam judo , aha , ke pa sad , dam ti da biraš dal očeš da te sredim sa low , midel , ili high kicom ko cro cop. Nebi mi došel bliže od metra jer bi več ležal na podu pokošen ko trava. E da, treniram več 6 godina, nemam nikakve medalje jer se nikad nisam štel iči natjecati , ali sve jedno sam dobar u tome. Usput , imam 86kg i 188 cm , tak da svejedno nebi imal šanse znal ja ili ne nekakve vještine , a ovak sigurno nemaš . Tak da Sky ja ti drage volje pomognem , prvo ga malo ti mlatiš , pa kad padne u nesvest ga zbudimo i onda ja , a može i obrnuto
Citiraj:

Pitaj ovog momka kaj trazi jebacinu prek neta,neznam kak se zove,trazio je preko iskrice pičku ,a ja sam se pravio da sam žensko ,da dobro izgledam itd. i frajer se htio nac s njom.Ja sam mu reko da dode na src svetice (tamo sam treniro).Frajer je doso i ceko ju negdje 40 min a nje nema frajer tamo pizdi a mi mu se smijemo,budala.
E sad si sve rekel , mislim , iz ovoga se vidi kakav si jadnik i bedak, zato kaj si ti nemreš najti nikakvu žensku , jer nisi još našel tak glupu i grdu kaj bi ti dala si odlučil druge koji imaju šanse zajeb**** tak da se osječaš lakše

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote